Bij SafetyNet Europe gaan we verder dan alleen ADR-advies. Ons uitgebreide aanbod omvat ook advies op diverse andere gebieden en trainingen. Een van onze opvallende cursussen is de E-learning ADR Awareness, gericht op het veilig vervoeren van gevaarlijke stoffen. Neem een kijkje op onze website om ons volledige aanbod te ontdekken.

E-learning ADR Bewustwording: Essentieel voor de Gehele Transportketen

Met de E-learning cursus ADR Bewustwording zorgen we ervoor dat iedereen die deel uitmaakt van de keten voor het vervoer van gevaarlijke stoffen aantoonbaar wordt opgeleid. Deze cursus is verplicht voor alle medewerkers die taken uitvoeren die gerelateerd zijn aan functies zoals afzender, geadresseerde (ontvanger), inpakker, vuller, belader, en losser van gevaarlijke stoffen.

Wat de Cursus Omvat

De E-learning ADR Awareness Cursus richt zich specifiek op het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg. Belangrijke onderwerpen uit het ADR en de bijbehorende functietaken worden behandeld, waaronder classificatie van gevaarlijke stoffen, labels/etiketten, verpakkingen, functietaken, de 1000 punten regel, en meer.

Ontdek Ons op Diverse Websites

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en diensten via verschillende websites en links:

Kies voor veiligheid en professionaliteit met SafetyNet Europe. Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk ons uitgebreide aanbod op onze website.

E-learning ADR Awareness (Dutch)